Kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi er en meget blid behanlingsform som primært beskæftiger sig med den kraniosakrale rytme samt de små ansigtsknoglers bevægelighe

Den kraniosakrale rytme er en puls i cerebrospinalvæsken som omgiver rygmarven. Den kan mærkes alle steder på kroppen men jeg arbejder ofte ud fra korsbenet.

Pulsen bliver ofte hæmmet af låsninger i rygsøjle/andre skader i ryggen eller stramheder i kraniet. Kraniets små knogler kan også være låste eller hæmmede i deres bevægelighed. Det kan give alt fra hovedpine, vægring under ridning, nedsat appetit osv. Det kræver nogen koncentration og ro i omgivelserne at mærke de bittesmå bevægelser, der foregår i kraniet. Men de er der og vi kan arbejde med dem.

Kraniosakralterapi er for hesten også en rigtig behagelig måde at arbejde med kæbeleddet på. Der findes også kraniosakrale teknikker til løsning af led i rygsøjlen. Det sker jævnligt at jeg bruger disse teknikker, når jeg har med stærkt smertepåvirkede dyr at gøre eller dyr, hvor jeg ikke føler nok effekt af almindelig kiropraktik.

Kontakt informationer

Dyrlæge Eva Løber

Granslevbyvej 27A
8870 Langå
Tlf.: 3056 5876 (kl. 8-9)
eva.loeber@gmail.com